Skip to content

Програма “Младост”

ПРОГРАМА 2024/2025 ВКЛЮЧВА:

АНГЛИЙСКА и НЕМСКА учебна занималня

Учебната ни занималня включва обучение на деца от предучилищна възраст до 5 клас. Обучението от 1 до 3 клас е от 15 септември до 31 май, а за 4 и 5 клас продължава до 15 юни всяка учебна година. 

Центърът е разположен в непосредствена близост до 144 СУ и 81 СУ, но се посещава и от ученици от 125 СУ, 128 СУ, 39 СУ, 105 СУ, 55 СУ, 145 СУ и други училища. Придружаваме децата от и до училище (за близките училища). 

Занималнята включва подготовка на домашните работи по всички дисциплини в учебната програма на децата, включително разказвателните предмети. 

За децата, които са на занималня при нас през учебната година, могат да ни посещават по време на есенната и пролетната ваканция целодневно без допълнително заплащане. 

Чуждоезиковото обучение по английски и немски език се комбинира със занималнята на място в учебната база, което улеснява логистично учениците и техните родители.

vedimakrina favicon

БЕЛ И МАТЕМАТИКА
СПЕЦИАЛНО ЗА УЧЕНИЦИ В 5-и и в 6-и КЛАС

За учениците в 5-и и 6-и клас сме разработили специални обучителни програми в два варианта: 

  • Първият вариант включва общо 120 мин. математика и БЕЛ всеки учебен ден от понеделник до петък (60 мин. математика и 60 мин. български език и литература). Целта е постигане на системно усвояване на учебния материал и своевременно попълване на пропуски. Период: от 15 септември до 15 юни 
  • Вторият вариант е фокусиран върху допълнително обучение и затвърждаване на учебния материал от училище и включва общо 2 учебни часа (2 х 40 мин.) математика и БЕЛ веднъж в седмицата. Период: от 1 октомври до 31 май  

Часовете се провеждат по предварително изготвен график, съобразен с учебната смяна на учениците. 

vedimakrina favicon

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Придружаваме децата от и до училище за  81 СУ и 144 СУ.

Езиковото обучение във „Веди Макрина” покрива всички нива от Общата европейска езикова рамка (от А1 до С2)

vedimakrina favicon

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

  • КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ
  • КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ВЪЗРАСТНИ 
  • ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

vedimakrina favicon

БЕЛ и МАТЕМАТИКА за 6-ти и 7-ми клас – подготовка за НВО/ матури

Курсове и индивидуално обучение за кандидат-гимназисти е изцяло съобразен с изискванията на МОН, води се от висококвалифицирани преподаватели с опит, а малките групи гарантират индивидуален подход и изграждане на умения за прилагане на изучения материал в практически задачи. 
Входящи нива и провеждане на пробни изпити.
Научете повече

vedimakrina favicon

ЛОГОПЕД

Логопедичната терапия се провежда на индивидуални сесии (60 мин), различни при всяко дете (веднъж или два пъти седмично), които са съобразени с индивидуалните му  характеристики. Научете повече

От понеделник до петък в час по договаряне.

Цена – 45 лв./сесия (60 мин.) 

Курсове "Веди Макрина" Младост