Сертификатна подготовка

Сертификат по английски - кеймбридж в рамка, държан от дете

Подготовка за Изпит по Английски за Сертификат Кеймбридж

Учебен център Веди Макрина предлага специализирани курсове и уроци по английски език за явяване на изпит за придобиване на Кеймбридж сертификат. Нашите експерти могат да ви подготвят успшено за полагането на изпит за безсрочен международно признат сертификат за владеене на английски – сертификат по английски на Cambridge и Pearson.

Подготовка за сертификат по английски за изпитите на Cambridge University

Изпитите за придобиване на сертификат по английски Cambridge, по които можем да ви подготвим, са YLE (Starters, Movers, Flyers), KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC и IELTS. Провежданите курсове по английски са с хорариум от 150 часа. Имаме солиден опит в подготовката на сертификатни класове. Над 92% от учениците завършили подготовката за придобиване на сертификат по английски Cambridge, обучавали се при нас, полагат изпита си успешно. Над 78% от тях постигат отличен резултат на изпита за своя Кеймбридж сертификат.

Подготовка за сертификат по английски на изпитите на Pearson

Сертификатната подготовка е предназначена за деца от 3-ти до 6-ти клас. Обучението за придобиване на сертификат по английски език на Pearson се извършва по формата на изпита, но и с допълнителни материали.

Използваме игрови метод на обучение и много разговорни упражнения. Акцентът на изпита е проверка на комуникативните умения на децата – важно е те да покажат, че могат да построяват изречения и да се изразяват адекватно в реални ситуации.

Какви са предимствата да имате Кеймбридж сертификат за владеене на английски език?

  • Официален сертификат за владеенето на английски език, валиден в цял свят;
  • Сертификат, който важи за цял живот;
  • Официален документ, който можете да използвате при кандидатстването си в чужди университети;
  • Сертификат, който можете да използвате при кандидатстването за работа в България и чужбина.

Информацията, упражненията и съветите, представени в учебния материал, предлагат цялостна подготовка на курсистите по всички компоненти на теста.

Запишете се за Подготовка за Сертификат Кеймбридж!

За повече информация за записването може да се свържете с избрания от Вас филиал!