Курсове и уроци по английски език за ученици от 7-ми до 12-ти клас

Choices 

Учебна система за обучение по английски език след 6 клас

Изборът е твой!
You always have a choice! Why not choose something interesting?

   Системата Choices съчетава разнообразна съвременна тематика с класически образци в изкуството. В съдържанието на учебника са включени текстове, свързани с известни личности, филми, исторически факти, екология, изкуство, астрономия, наука и др.  По този начин  учениците придобиват богат речников запас, както и енциклопедични знания. Включени са и откъси от класически и съвременни литературни произведения, които въвеждат младия читател в света на художественото слово.

   Всеки урок включва различни видове дейности, което осигурява динамика на обучението и прилагане на знанията в различен контекст.

   Лексиката се упражнява по многобройни начини, а в приложението думите са представени с примерни изречения според реда на появяване в учебника, както и в допълнителни тематични списъци.

   Към учебника има отделно приложение, което обхваща граматиката към нивото и дава възможност на учениците да преговарят и да се упражняват допълнително.

   На всеки два урока има интересни видео упражнения, които провокират въображението и мисленето на тийнейджърите.

   Учебната тетрадка включва аудио диск за всеки ученик, който дава възможност на децата самостоятелно да развиват уменията си за слушане.

   Системата предвижда и развитие на уменията за търсене на информация и проучване на определени уеб-страници в специален раздел „Online skills”.

График

   Обучението продължава 8 месеца – от 01 октомври до 31 май. Учениците посещават занятия 2 пъти седмично по 1 ч. и 45 мин. Курсовете се провеждат в групи от 6 до 12 ученика.

FCE Complete, CAE Complete
Издателство Cambridge

Сертификатна подготовка:

Complete First (Cambridge University Press) – подготовка за FCE
Complete Advanced (Cambridge University Press) – подготовка за CAE

   Информация за изпитите на Cambridge: Complete First / Complete Advanced (Cambridge University Press)
   Учебните системи Complete First и Complete Advanced предлагат задълбочена подготовка за новия формат на изпитите Cambridge English: First (FCE) и Cambridge English: Advanced (CAE).
Информацията, упражненията и съветите, предоставени в учебния материал, подготвят учениците напълно за всички компоненти на теста.
   При разработването на учебните системи са използвани данни от изпитните материали на реално явили се кандидати.  Така на базата на най-често срещаните грешки, са създадени упражнения и съвети, които да помогнат на учащите да ги избегнат. По този начин системата гарантира най-авторитетната подготовка за изпита.
Към учебния комплект от учебник и учебна тетрадка, учениците получават и CD-ROM с допълнителни компютърни упражнения за затвърждаване на материала, както и аудио диск към учебната тетрадка, даващ възможност за самостоятелна работа вкъщи.

Face2Face
Издателство Cambridge

   Най-съвременната учебна система за тийнейджъри и възрастни, която гарантира успешното и приятно изучаване на английски език. Тази най-нова учебна система се основава на комуникативния подход, като същевременно извлича най-доброто от традиционните идеи и практики в чуждоезиковото обучение. Отдава се еднакво значение, както на усвояването на лексиката, така и на граматиката. Face2Face е напълно съвместим с Общата европейска езикова рамка и дава възможност на курсистите редовно сами да оценяват напредъка си. Ниво Elementary покрива А1 и А2, Pre-Intermediate извежда курсистите до ниво В1, Intermediate отговаря на В1, а Upper-Intermediate покрива докрай B2 . Безплатен CD-ROM към работната тетрадка дава възможност на курсистите да упражняват езика и извън учебните кабинети и ги насърчава да учат самостоятелно.

Разгледайте и другите ни уроци и курсове по английски език.