Skip to content

Програма “Витоша”

“ВѢди Макрина” Витоша наследява “Медиа” Витоша – филиалът, разположен “на пъпа на града” на адрес бул. “Витоша” 100. Филиалът се помещава на самостоятелен първи етаж в къща и разполага с дворно пространство, което е на разположение за игри и други занимания на открито и безопасно място. Работното ни време през учебната година е от 8:00 до 18:30 ч.

В приятната и творческа обстановка на филиал „ВѢди Макрина“ Витоша  децата в малки групи получават необходимото им внимание и грижа. 

Преподавателите ни са квалифицирани педагози с познания и опит както в традиционните методи на преподаване, така и в иновативни подходи и практики. Всеки от тях е посветен на идеята и основния принцип на „ВѢди Макрина” – да работи за развитието на цялостния потенциал на детето и да подпомогне проявата на най-силните му страни и личностни качества.

ПРОГРАМАТА НИ ЗА УЧЕБНАТА ГОДИНА ВКЛЮЧВА:

АНГЛИЙСКА и НЕМСКА ученическа занималня

Учебната ни занималня включва обучение на деца от предучилищна възраст до 6 клас. Обучението от 1 до 3 клас е от 15 септември до 31 май, а за 4, 5 и 6 клас продължава до 15 юни всяка учебна година. 

Образователният център обслужва предимно ученици от близките училища – 22 СУ, 20 ИОУ, 41 ОУ, 6 ОУ, 120 ОУ, 7 СУ. Придружаваме децата от и до училище.

Занималнята включва подготовка на домашните работи по всички дисциплини в учебната програма на децата, включително разказвателните предмети. 

За децата, които са на занималня при нас през учебната година, могат да ни посещават по време на есенната и пролетната ваканция целодневно без допълнително заплащане и използват преференциални цени за летните ни програми.

Чуждоезиковото обучение по английски и немски език се комбинира със занималнята на място в учебната база, което улеснява логистично учениците и техните родители.

vedimakrina favicon

ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ

Езиковото обучение във „ВѢди Макрина” покрива всички нива от Общата европейска езикова рамка (от А1 до С2). Освен че учим по учебник и учебни тетрадки, разнообразяваме заниманията с много игри, музикални елементи и различни проекти, които правят ученето на чуждия език по-непринудено и лесно за децата! 

Придружаваме децата от и до училище за 22 СУ и 20 ИОУ.

В зависимост от нивото и потребностите на учениците, езиковото обучение може да бъде организирано като допълнително по учебния материал от училище, обучение по определена учебна система или творчески насочени занимания за по-малките.

vedimakrina favicon

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

 • КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА и УЧЕНИЦИ – различни възрастови групи и нива: за предучилищна възраст; за ученици 1-3 клас, за ученици 4-6 клас; за ученици 7-12 клас
 • СЕРТИФИКАТНА ПОДГОТОВКА за изпитите на CAMBRIDGE – FCE, CAE, CPE, IELTS и PEARSON
 • ВАЖНО!!!  “ВѢди Макрина” Витоша провежда КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА В IV и V КЛАС в ниво НАЧИНАЕЩИ. Курсът е съобразен с възрастта на по-големите деца, които не са учили английски език или имат базови познания. 

vedimakrina favicon

НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА и УЧЕНИЦИ – различни възрастови групи от предучилищна възраст до 12-ти клас.

ПРЕЗ СЕДМИЦАТА:

 • Начинаещи (1, 2, 3 клас)
 • Начинаещи (4, 5, 6 клас) 
 • Основно ниво (2-ри клас) 
 • Напреднали (4 клас) 
 • Напреднали (5 клас) 
 • Възможност за сутрешни групи в зависимост от нивото и възрастта на учениците
 • Индивидуално обучение – сертификатна подготовка 

  СЕРТИФИКАТНА ПОДГОТОВКА за DAF и DSD

  Децата работят по различни системи в зависимост от ниво и възраст, участват в тематични проекти и се учат да практикуват езика в различни ситуации.

  vedimakrina favicon

  ЛОГОПЕД

  Логопедичната терапия се провежда на индивидуални сесии (45 мин), различни при всяко дете (веднъж или два пъти седмично), които са съобразени с индивидуалните му  характеристики. Научете повече

  От понеделник до петък: от 9:00 до 9:45 и от 10:00 до 10:45 ч.
  Събота: 11:00 – 16:00 ч.

  Цена – 30 лв./сесия 

  vedimakrina favicon

ШАХМАТНА ШКОЛА

Докато разучават и усвояват правилата на играта, децата  ще развиват стратегическото си мислене и паметта си. 
 

Курсове "ВѢди Макрина" Витоша