Skip to content

Лятна занималня “ВѢди Макрина” Младост

Лято 2022

Лятна програма

Лято 2022

ГРАДСКО ЛЯТО

ЦЕЛОДНЕВНА ГРАДСКА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

Играем на открито, търсим съкровища, рисуваме фантазиите си, преоткриваме света на приказките, творим с различни материал, играем с числа и букви, правим музика, приготвяме лакомства. Всяка седмица си има своя тематика, около която се въртят знанията и заниманията ни. Нова седмица – нова атмосфера! Децата ще преоткрият света на изкуството, ще приложат познанията си за добродетелите, ще обходят красивите земи и историческите събития на България, ще опознаят нови култури и ще се социализират с връстници.  

Период: 1 юни – 14 септември 2022 г.

CREATIVE ENGLISH
Курсът “Creative English” е предназначен за 7-10-годишните сръчковци – любознайковци. Докато използваме ръцете си, за да рисуваме, моделираме, сгъваме оригами и шием, ще научим много основни и по-специфични думи от различни области – ежедневието ни, училище и наука, природа, пътуване и развлечения. Ще пеем, ще играем и ще развиваме концентрацията, вниманието и паметта си! 

Период: 1 юни – 14 септември 2022 г.

 

ЛЯТНА ШКОЛА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И МАТЕМАТИКА

  • За деца от І-ви за ІІ-ри клас , от ІІ-ри за ІІІ-ти клас,  от III-ти за IV-ти клас и от IV-ти за V-ти клас. За обучение на по-големи деца молим да се свържете с нас!
  • Упражняваме и надграждаме знанията
  • Попълваме пропуски и преодоляваме затруднения с материала, подготвяме се за предстоящия материал
  • Упражняваме писането, учим се да четем гладко, събираме, изваждаме, преговаряме таблицата за умножение, развиваме логическото мислене чрез математиката и др.
  • Четем с разбиране, четем любими истории, разиграваме сюжети, участваме във викторини
  • Заниманията може да се посещават поотделно (90 минути) или комбинирано (120 минути) според предварително изготвен график

KREATIVES DEUTSCH

През месец юни ще се проведе и курс „Kreatives Deutsch“, предназначен за 5-10 годишните малчугани. Също както в курса по английски, тук ще усъвършенстваме немския език под формата на театрална игра. Всяка седмица ще подготвяме пиеса на немски като всяка сутрин започваме с репетиция, разучаване на репликите си и изработка на декори и реквизит. И така, докато творим и се забавляваме, неусетно ще усвояваме новите думички, ще подобряваме произношението си и ще говорим изразително! Всички малки актьори на възраст между  5 и 10 години са добре дошли!
Период: м. ЮНИ