Skip to content

Лято ВѢди Макрина – “Младост”

Лято 2021

Лятна програма

Лято 2021

 

ЛЯТО НА МЕЧТИТЕ

ЗЕЛЕНО ЛЯТО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЦИ

За пъстрата еко програма “Зелено лято” сме подбрали интересни занимания за малки и големи деца. С много смях и веселие целим да покажем на децата красотата и разнообразието сред природата, свързана с много движение и професионално планинско водачество. Ще включим и лагерни огньове, приготвяне на здравословна храна, музика и танци, езда, творчески еко работилници, изобразителни и приложни изкуства, работа с глина, упражнения по био земеделие, грижа за животните. Идеята ни е да покажем на децата различни забележителности, с които да успеят да обогатят общата си култура.

Период: 28 юни – 14 септември 2021 г.

ЦЕЛОДНЕВНА ГРАДСКА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

Играем на открито, търсим съкровища, рисуваме фантазиите си, преоткриваме света на приказките, творим с различни материал, играем с числа и букви, правим музика, приготвяме лакомства. Всяка седмица си има своя тематика, около която се въртят знанията и заниманията ни. Нова седмица – нова атмосфера! Децата ще преоткрият света на изкуството, ще приложат познанията си за добродетелите, ще обходят красивите земи и историческите събития на България, ще опознаят нови култури и ще се социализират с връстници.  

Период: 1 юни – 14 септември 2021 г.

CREATIVE ENGLISH
Курсът “Creative English” е предназначен за 7-9-годишните сръчковци – любознайковци. Докато използваме ръцете си, за да рисуваме, моделираме, сгъваме оригами и шием, ще научим много основни и по-специфични думи от различни области – ежедневието ни, училище и наука, природа, пътуване и развлечения. Ще пеем, ще играем и ще развиваме концентрацията, вниманието и паметта си! 
Период: 1 юни – 31 юли 2021 г.

Фейсбук месинджър