Skip to content

Лятна занималня “Веди Макрина” Младост

ГРАДСКО ЛЯТО

ЦЕЛОДНЕВНА ГРАДСКА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

Играем на открито, търсим съкровища, рисуваме фантазиите си, преоткриваме света на приказките,участваме в STEAM ателиета (учене чрез творчески и експериментални проекти), играем с числа и букви, правим музика, приготвяме лакомства. Всяка седмица си има своя тематика, около която се въртят знанията и заниманията ни. Нова седмица – нова атмосфера! Децата ще преоткрият света на изкуството, ще приложат познанията си за добродетелите, ще обходят красивите земи и историческите събития на България, ще опознаят нови култури и ще се социализират с връстници.  

Период: 3 юни – 13 септември 2024 г.

CREATIVE ENGLISH
Курсът “Creative English” е предназначен за 7-10-годишните сръчковци – любознайковци. Докато използваме ръцете си, за да рисуваме, моделираме, сгъваме оригами и шием, ще научим много основни и по-специфични думи от различни области – ежедневието ни, училище и наука, природа, пътуване и развлечения. Ще пеем, ще играем и ще развиваме концентрацията, вниманието и паметта си! 

Период: м. ЮНИ

KREATIVES DEUTSCH

През месец юни ще се проведе и курс „Kreatives Deutsch“, предназначен за 5-10 годишните малчугани. Също както в курса по английски, тук ще усъвършенстваме немския език под формата на театрална игра. Всяка седмица ще подготвяме пиеса на немски като всяка сутрин започваме с репетиция, разучаване на репликите си и изработка на декори и реквизит. И така, докато творим и се забавляваме, неусетно ще усвояваме новите думички, ще подобряваме произношението си и ще говорим изразително! Всички малки актьори на възраст между  5 и 10 години са добре дошли!

Период: м. ЮНИ

 

ЛЯТНА ШКОЛА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И МАТЕМАТИКА

  • За деца от І-ви за ІІ-ри клас , от ІІ-ри за ІІІ-ти клас,  от III-ти за IV-ти клас и от IV-ти за V-ти клас. За обучение на по-големи деца молим да се свържете с нас!
  • Упражняваме и надграждаме знанията
  • Попълваме пропуски и преодоляваме затруднения с материала, подготвяме се за предстоящия материал
  • Упражняваме писането, учим се да четем гладко, събираме, изваждаме, преговаряме таблицата за умножение, развиваме логическото мислене чрез математиката и др.
  • Четем с разбиране, четем любими истории, разиграваме сюжети, участваме във викторини
  • За по-големите – специален фокус върху граматиката
  • Заниманията са с продължителност между 45 и 90 мин. и могат да се посещават поотделно или комбинирано според предварително изготвен график