Skip to content

Арт ателиета и Творчески занимания

Арт ателиетата са чудесен начин да разнообразите ежедневието на своите деца, като им дадете възможност да развиват едно или няколко от творческите им умения.

Обучението в различните тематични направления, съгласно структурираната учебната програма, е важно и нашата занималня за деца може да спомогне в процеса по усвояване на материала.

Не по-малко важно значение за развитието на децата имат активностите, стимулиращи творческото вдъхновение у децата. Нашите арт ателиета са с интересни и разнообразни теми.

Какви арт ателиета и творчески работилници организираме?

Арт заниманията ни са структурирани в няколко основни направления, като всяко от децата може да се включи в едно и/или няколко от тях:

  • Кулинарен курс “Мис Мари” – интригуващите тайни на кулинарното изкуство ще разкрият пред децата интересни рецепти, нови вкусове и разнообразни техники за декориране и сервиране на храна;
  • Творческа работилница “Безбеделник” – изкуството има много и различни лица, а тази работилница ще разкрие всяко едно от тях – рисуване, калиграфия, скулптура, книга, гравюра, хартиена архитектура, декоративно приложни изкуства и много други;
  • Творчески ателиета с Мис Креми – малки и големи ще се научат да прилагат разнообразни техники и да използват различни материали в изработка на красиви декорации;
  • Уроци по китара – ако детето ви има интерес към музиката, а китарата е любимият му музикален инструмент, уроците по китара от Веди Макрина заслужават вниманието ви.

За кого са подходящи организираните от Веди Макрина творчески работилници и арт ателиета?

Творческите работилници и арт ателиета са подходящи за широк спектър от деца и ученици. Детето ви може да стане част от която и да е творческа работилница, в случай че проявява интерес по темата и би искало да развива уменията си в тази посока.

Арт ателиетата се провеждат веднъж седмично и са с продължителност от един астрономически час. Подробна информация за всяко от тях можете да получите, избирайки съответния бутон по-долу: