Skip to content

Програма “Ботев”

“ВѢди Макрина” Ботев наследява “Медиа” Ботев – вторият по големина филиал на образователния център, който от септември 2020 г. се намира на ул. “Софроний Врачански” 37. Занималнята на “ВѢди Макрина” Ботев обслужва учениците от 30  СУ, 32 СОУ, 18 СУ. В центъра се провеждат езикови курсове за ученици и възрастни, творчески работилници и уникалната сугестопедична занималня за деца от 1 до 4 клас. От 2013 г. в споделения дом на “ВѢди Макрина” Ботев и Център по класическа сугестопедия “Вихровения” стартират сугестопедични езикови курсове по английски, немски и френски език. В центъра на година се обучават над 320 ученици и курсисти. 

ПРОГРАМАТА ЗА УЧЕБНАТА ГОДИНА ВКЛЮЧВА:

УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ

В приятната и творческа обстановка децата в малки групи получават необходимото им внимание и грижа. Преподавателите са квалифицирани педагози с познания и опит както в традиционните методи на преподаване, така и в иновативни подходи и практики. Всеки от тях е посветен на идеята и основния принцип на „ВѢди Макрина” – да работи за развитието на цялостния потенциал на детето и да подпомогне проявата на най-силните му страни и личностни качества.

vedimakrina favicon

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 Езиковото обучение във „ВѢди Макрина” покрива всички нива от Общата европейска езикова рамка (от А1 до С2)

vedimakrina favicon

 БЕЛ и МАТЕМАТИКА за 6-ти и 7-ми клас

Курсове и индивидуално обучение за кандидат-гимназисти е изцяло съобразен с изискванията на МОН, води се от висококвалифицирани преподаватели с опит, а малките групи гарантират индивидуален подход и изграждане на умения за прилагане на изучения материал в практически задачи.  Научете повече

vedimakrina favicon

ТВОРЧЕСКИ КУРСОВЕ И МУЗИКА

  • Кулинарен курс с Мис Мари
  • Уроци по китара
  • Рисуване

Курсове "ВѢди Макрина" Ботев