Skip to content

Лятна занималня “Веди Макрина” Ботев

Лято 2024

Лятна програма

Лято 2024

ЦЕЛОДНЕВНА ГРАДСКА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

Играем на открито, търсим съкровища, рисуваме фантазиите си, преоткриваме света на приказките, творим с различни материали, учим забавен английски, играем с числа и букви, плуваме, правим музика, посещаваме музеи и галерии!

Период: 3 юни – 13 септември 2024 г.


CREATIVE ENGLISH

Курс за поддържане на езиковото ниво чрез прочит на допълнителна литература, игри, песни и творчески занимания на теми, подходящи за възрастта на децата. Включена е книга с упражнения на английски език.
Децата ще имат досег с езика всеки ден (от понеделник до петък) от 9:30 до 12:30 ч.


Период: 3
 – 28 юни 2024 г.
Период: 1 – 26 юли 2024
г.

ALPHABET FUN

Забавен курс по английски език за деца от 6 – 8 години.
За всички деца, които не са изучавали английски език! Всеки ден в рамките на 4 седмици. Да научим английската азбука, да се ограмотим по английски език, да започнем да „чуваме” езика.

Период: 3 – 28 юни 2024 г.

Интензивни летни курсове
по БЕЛ и МАТЕМАТИКА за деца от 1-ви до 6-ти клас

Всеки ден ще решаваме задачи, ще четем и пишем. Ще се забавляваме и ще си опресним наученото през учебна година, за да сме най-добрите през новата! Занятията ще са всеки ден по 2 уч. часа.

За ПЪРВИ КЛАС ще преговорим събиране и изваждане до 20. Ще се научим да събираме и изваждаме до 100 в помощ за втори клас и ще научим таблицата за умножение.

За ВТОРИ КЛАС ще си преговорим таблицата за умножение, ще решаваме задачи с неизвестни. Ще се запознаем с геометричните фигури и ще решаваме задачи с числа до 1000.

Период: 3 – 28 юни 2024 г.

ОБИЧАМ ДА ЧЕТА И ОБИЧАМ ДА ЧЕТА И ПИША  – СУГЕСТОПЕДИЧЕН КУРС

Заповядайте на нашия летен курс по начално ограмотяване „Обичам да чета” за възраст от 5 до 7 год. и “Обичам да чета и пиша” за възраст от 6 до 8 год. В тях малчуганите лесно и забавно, чрез игри и с желание лесно ще усвоят четенето на думички и изречения. Феята на пеперудите ще ги отведе в света на буквите и ще разкрие пред тях приказни загадки от вълшебната кутия.

В къщата на феята e пълно с чудеса и времето минава неусетно. Магията е във всяко кътче – по стените, около столчетата, на мекото килимче – знанията ни обгръщат отвсякъде. Тук и най-малките детайли носят внушение. А колко лесно се четат думичките с вълшебната пръчица…

Времето в къщата на феята минава неусетно и всички с нетърпение чакат да й дойдат отново на гости. С вълнение и вдъхновение разказват на родителите си какво се е случило всеки път, когато са прекрачили прага на приказната стая. Защото тук децата се учат и се забавляват, защото тук всичко е истинско, добро и красиво. Изкуството във всичките му форми съпътства всеки миг от сугестопедичните занимания. И затова се случват чудеса и всичко става възможно.

Ние знаем, че всяко дете е уникално и може да намери най-добрия начин да изрази себе си – с желание, съвсем естествено и непринудено. Знаем, че когато децата са щастливи, заредени с положителни емоции и заобиколени с любов, знанията се усвояват с лекота и мечтите се сбъдват. И най-важното – тук посяваме семенцето на любовта към езика.

Период: юни 2024 г.

*Има възможност за комбиниране на няколко летни дейности по Ваш избор. Цените за тези комбинации ще получите допълнително при заявен конкретен интерес.