Skip to content

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР “ВЕДИ МАКРИНА”

Програмата на летните занимални по филиали:

Лятна занималня за деца с английски и немски език

Програмата на летните занимални по филиали:

Освен за заслужена почивка, летните дни могат да бъдат изпълнение и с редица полезни образователно-занимателни дейности за вашите деца. Веди Макрина организира лятна занималня за деца над 5-годишна възраст в периода от 1 юни до 14 септември.

Изпълнете със смисъл свободното време на децата си, доверявайки се на специалистите на Веди Макрина. Нека заедно уловим летните слънчеви лъчи, детските емоции, нестихващата жажда за нови знания и да ги вплетем в шарена плетеница!

Атрактивни образователно-занимателни програми в лятна занималня за деца

Учебен център Веди Макрина организира лятна занималня за деца, включваща разнообразни арт и обучителни занимания по специално разработени програми, както следва:

  • “Градско лято” – градска лятна занималня – целодневна и полудневна; в този своеобразен летен лагер с ежедневни занимания, организиран в работните дни от седмицата, заедно ще откриваме възможностите за забавление в градска среда, ще откриваме тайните на града, ще играем на открито в градските паркове и ще обогатяваме знанията си за околния свят; 
  • Обучения по английски и немски език на различни нива, в зависимост от възрастта на децата;
  • Езикови творчески работилници Creative English и Kreatives Deutsch;
  • Лятна школа по български език и математика за деца, които ще бъдат във 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти клас

Вълнуващо и полезно лято в лятна занималня Веди Макрина

Летните ни занимания следват единна доказано работеща и харесвана от децата програма. Тя се провежда по индивидуален график във всеки от филиалите на образователния ни център.

В зависимост от това кой обучителен филиал ви е най-удобен, можете да избирате между този в Младост и двата ни филиала в центъра (Витоша – при НДК и Ботев – в близост до бул. “Хр. Ботев”). Като се свържете с всеки от филиалите чрез предоставените данни за контакт, бихте могли да получите и повече информация за съдържанието на програмите, условията и цените за лятна занималня.

От Веди Макрина вярваме, че съчетаването между полезното и приятното е един от работещите методи да накараме децата да учат, да бъдат активни и да им гарантираме забавление през цялото лято. Усилията на целия ни екип са насочени към това да направим децата ви щастливи и едновременно с това да ги подготвим за новата учебна година!