Курсове и уроци по английски език за ученици от 4-ти до 6-ти клас

   Слушане, четене, писане и говорене. Отново като основен наш приоритет, и тук влагаме сериозни усилия и опит да хармонизираме четирите елемента при изучаването на езика. Интерактивните компютърни програми и тематични проекти, с които подкрепяме обучението, са съобразени с възрастта и интересите на децата. Писмените работи, тестове и оценки на всяко дете се събират в индивидуално езиково портфолио, което проследява напредъка му. Портфолиото се връчва на ученика, заедно със сертификат за завършено ниво в края на учебната година.
   Обучението за деца от 4-ти до 6-ти клас протича в 3 нива по системата Oxford Discover на издателство Oxford University Press.
Обучението във всяко ниво завършва с подготовка за тестовете на Cambridge (YLE Flyers, KET, PET). Успешното попълване на тестовете е всепризната гаранция за това, че децата са придобили знанията, необходими за покриването на съответното ниво.

График
   Обучението продължава 8 месеца – от 01 октомври до 31 май. Децата посещават занятия 2 пъти седмично по 1 ч и 45 мин. Обучението се провежда в групи от 6 до 12 деца.

Учебна система

 Възраст Учебна система Учебни пособия
4 клас Oxford Discover 3 учебник, учебна тетрадка
5 клас Oxford Discover 4 учебник, учебна тетрадка
6 клас Oxford Discover 5 учебник, учебна тетрадка

Учебна система Oxford Discover (за ученици от 4 до 6 клас)

   Учебната система „Oxford Discover” се отличава с революционно нов начин за представяне на материала и грабваща окото визия, която провокира емоционално и интелектуално.
   Тематиката е енциклопедична и стимулира любопитството на децата. Представят се теми от различни области на живота: литература, култура, история, природа, астрономия, технологии, изкуство и др.
   Речниковият запас се обогатява с разнообразен текстов материал и многобройни упражнения, а граматиката е представена достъпно.
   Работи се върху уменията за работа с текст, писане на есе, структуриране на информация, както и за комуникация в реална англоговоряща среда.
   Изгражда се разбиране за структурата и функционирането на езика, изключително важни при явяването на изпити за международно признати сертификати.
   Съдържанието неусетно и плавно изпреварва материала в училище (и като граматика, и като лексика), развивайки интерес и любов към езика.

Разгледайте и другите ни курсове и уроци по английски език.