Сертификатна подготовка за тийнейджъри

На вас, млади и амбициозни хора, Образователен център „Медиа“ ще помогне да се представите успешно на избраните от вас изпити по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

Какво предлагаме:

Общ английски:

  • Ученици, завършили ниво А2 могат да изучават ниво В1 по системата Choices Intermediate (Pearson Longman)
  • Ученици, завършили ниво В1 могат да изучават ниво В2 по системата Choices Upper-intermediate (Pearson Longman)
  • Ученици, завършили ниво В2 могат да изучават ниво С1 по системата Speakout C1 (Pearson Longman)

Сертификатна подготовка:

  • Complete First (Cambridge University Press) – подготовка за FCE
  • Complete Advanced (Cambridge University Press) – подготовка за CAE

Успешното представяне на изпит на Кеймбридж ви носи международно признат сертификат, който показва нивото ви на владеене на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК и ви дава възможността да кандидатствате в престижни университети в цял свят и да се развивате професионално.

Актуални предстоящи дати за регистрация и изпити:

*Информация за изпитите на Cambridge:

Complete First / Complete Advanced (Cambridge University Press)

Учебните системи Complete First и Complete Advanced предлагат задълбочена подготовка за новия формат на изпитите Cambridge English: First (FCE) и Cambridge English: Advanced (CAE).

Информацията, упражненията и съветите, предоставени в учебния материал, подготвят учениците напълно за всички компоненти на теста.

При разработването на учебните системи са използвани данни от изпитните материали на реално явили се кандидати.  Така на базата на най-често срещаните грешки, са създадени упражнения и съвети, които да помогнат на учащите да ги избегнат. По този начин системата гарантира най-авторитетната подготовка за изпита.

Към учебния комплект от учебник и учебна тетрадка, учениците получават и CD-ROM с допълнителни компютърни упражнения за затвърждаване на материала, както и аудио диск към учебната тетрадка, даващ възможност за самостоятелна работа вкъщи.

“Медиа” предлага сертификатна подготовка и за деца, повече информация ТУК

 

Филиали на “Медиа”