Skip to content

"Ботев" Лятно езиково обучение


CREATIVE ENGLISH

Курс за поддържане на езиковото ниво чрез прочит на допълнителна литература, игри, песни и творчески занимания на теми, подходящи за възрастта на децата. Включена е книга с упражнения на английски език.
Децата ще имат досег с езика всеки ден (от понеделник до петък) от 9:30 до 12:30 ч.


Период: 3
 – 28 юни 2024 г.
Период: 1 – 26 юли 2024
г.

Интензивни летни курсове
по МАТЕМАТИКА за деца от 1-ви до 6-ти клас

Всеки ден ще решаваме задачи, ще четем и пишем. Ще се забавляваме и ще си опресним наученото през учебна година, за да сме най-добрите през новата! Занятията ще са всеки ден по 2 уч. часа.

За ПЪРВИ КЛАС ще преговорим събиране и изваждане до 20. Ще се научим да събираме и изваждаме до 100 в помощ за втори клас и ще научим таблицата за умножение.

За ВТОРИ КЛАС ще си преговорим таблицата за умножение, ще решаваме задачи с неизвестни. Ще се запознаем с геометричните фигури и ще решаваме задачи с числа до 1000.

Период: 3 – 28 юни 2024 г.

ОБИЧАМ ДА ЧЕТА И ОБИЧАМ ДА ЧЕТА И ПИША  – СУГЕСТОПЕДИЧЕН КУРС

Заповядайте на нашия летен курс по начално ограмотяване „Обичам да чета” за възраст от 5 до 7 год. и “Обичам да чета и пиша” за възраст от 6 до 8 год. В тях малчуганите лесно и забавно, чрез игри и с желание лесно ще усвоят четенето на думички и изречения. Феята на пеперудите ще ги отведе в света на буквите и ще разкрие пред тях приказни загадки от вълшебната кутия.

В къщата на феята e пълно с чудеса и времето минава неусетно. Магията е във всяко кътче – по стените, около столчетата, на мекото килимче – знанията ни обгръщат отвсякъде. Тук и най-малките детайли носят внушение. А колко лесно се четат думичките с вълшебната пръчица…

Времето в къщата на феята минава неусетно и всички с нетърпение чакат да й дойдат отново на гости. С вълнение и вдъхновение разказват на родителите си какво се е случило всеки път, когато са прекрачили прага на приказната стая. Защото тук децата се учат и се забавляват, защото тук всичко е истинско, добро и красиво. Изкуството във всичките му форми съпътства всеки миг от сугестопедичните занимания. И затова се случват чудеса и всичко става възможно.

Ние знаем, че всяко дете е уникално и може да намери най-добрия начин да изрази себе си – с желание, съвсем естествено и непринудено. Знаем, че когато децата са щастливи, заредени с положителни емоции и заобиколени с любов, знанията се усвояват с лекота и мечтите се сбъдват. И най-важното – тук посяваме семенцето на любовта към езика.

Период: юни 2024 г.