Ставаме актьори, певци и танцьори в Медиа

Курсове по изкуства започват в образователен център “Медиа”. Екипът ни ще посрещне с радост всички деца, които се увличат по  театър, танци и музика и ще ги зареди с вдъхновение и умение.

Театралният ни курс, ще потопи децата в неповторимото изкуство на актьорското майсторство и ще им помогне да прескочат всички граници, да преодолеят притесненията си, да си позволят да мечтаят и да сбъдват мечтите си. Вдъхновителят на курса, театралът Иван Тарасов, ще провокира бъдещите актьори, като им позволи те самите да създадат сценария на постановката, която ще разиграят в края на учебната година. Декорите за представлението също ще бъдат плод от усилията и фантазията на актьорите и техния режисьор Иван. Курсът ще се провежда във филиала ни на ул. “Отец Паисий” 53 и ще продължава 90 минути. Цената на курса за ученици на “Медиа” ще бъде 10 лева, а за клиенти, които не използват други наши услуги, ще бъде 12 лева.

За онези, чиято душа заиграва само като чуе музика, пък сме приготвили курс по танци. Нашата изключителнапреподавателка Анжела, ще разкършва децата всеки понеделник от 17:30 до 18:30 във филиала ни на ул. Отец Паисий 53. Удоволствието на ритъма е 24 лева на месец за ученици на “Медиа” и  32 лв. за всички останали, които искат да разкрият тайната на танца.

Ако пък има деца, които обичат и музиката, и театъра, сме подготвили завладяващ радио театър. Маргарита Друмева обожава да свири на китара, както и да пее с деца. Ето защо в края на ноември започваме да събираме група, която да се включи в радио постановката Питър Пан. За целта съвсем скоро ще бъдат обявени дати за кастинг, при който ще се изберат 10 деца, които да пеят песните в постановката за любимия детски герой.