РОДИТЕЛСТВОТО КАТО ИГРА

Доктор Лари Коен  е психолог и специалист по игрова терапия, и автор на една от петте най – четени в света книги по темата  за модерно родителство – PLAYFULL PARENTING. Той ще гостува за първи път в  България, за да представи своите доказани методи за общуване с децата, чрез игри и ще ни научи как да бъдем ефективни и ентусиазирани родители.

На 15-ти декември  Лари Коен ще представи семинар на тема „ Родителството чрез игра”, където ще предаде своите знания за изграждане на сила и увереност в децата.

Светът на децата е изцяло изпълнен с игри, а за родителите това е сигурният начин, чрез който ще бъдат заедно, ще се фокусират във връзката си с тях и ще изградят уверени личности, следвайки детето си, с много смях и забавления.

Какво ще научим децата, чрез неговата методика:

  • да изразяват и разбират емоциите си;
  • да преодолеят свенливостта и страховете си;
  • да бъдат смели и уважават различията ;
  • да преодолеят конкуренцията от братя и сестри, чрез игра;
  • да  общуват без битки за надмощие.

Събитието ще се състои на 15.12. 2012 в Интер Експо Център, София. Можете да избирате между 2 часа за началото на лекцията – 8:45 и 11:15 ч. За да се насладите спокойно на лекцията, сме организирали пет тематични ателиета за децата: ателие за правене на шоколад, занималня, куклен театър и творческо ателие, както и група за народни танци Вива Фолклория. Местата в ателиетата са ограничени!