Пролетни сугестопедични курсове за деца с Дора Давидова

Децата са цветята на живота. И ние отглеждаме тези цветя с любов и грижа, даваме им знанието и свободата, от които се нуждаят, за да израснат щастливи и пълноценни личности. Всяко малко цвете крие в себе си уникална красота, която лесно се разкрива чрез свободата и любовта на сугестопедията.

Сугестопедичното обучение играе важна роля при децата в предучилищна възраст и в началните класове като помага за изграждане на положителна нагласа към учебния процес, поражда любов към ученето и вяра в собствените умения. За да помогнете на децата си с лекота и радост да разгърнат способностите си, възползвайте се от нашите есенни сугестопедични курсове:

1. Сугестопедичен курс по четене „Обичам да чета” за деца за деца от 5 до 7 г.

Децата започват да четат неусетно, без да е необходимо да учат буква по буква, бавно и мъчително. С театър, класическа музика и приказки те имат възможността да научат буквичките по най-забавния начин.

2. Сугестопедичен курс по четене и писане „Обичам да чета и пиша” за деца от 1 клас и 2 клас.

В този модул по четене и писане децата започват да пишат красиво без отегчителни упражнения, затвърждават и допълват познанията си по български език и литература, участват в създаването на собствени приказки, които разиграват в импровизирани пиеси.

3. Сугестопедичен курс по вълшебна математика „Звездоброец” за деца 5 до 7 г., деца от 1 клас и 2 клас.

Учебният материал по математика е многократно увеличен, но е представен по един вълнуващ и вдъхновяващ  начин, чрез изкуство, театър и музика, весели задачки-закачки, които спомагат за развитието на абстрактното и логичното мислене. При по-големите деца в I и II клас заниманията имат за цел да повишат интереса към дисциплината математика и да допълнят и разширят обучението по предмета като с лекота се преподава материал, изпреварващ в пъти заложеното по стандартната система. В обучението е застъпен и предметът „Роден край”, който се изучава в I клас.

За контакти:

филиал “Витошка”
бул.”Витоша” 100, тел. :0878 707 591