Деца и родители творят в арт ателие “Цветен свят”

Арт ателие “Цветен свят”

Арт ателие “Цветен свят” очаква всички любители на изкуството. Екипът ни ще посрещне с радост всички деца, както и техните родители, които се увличат по рисуване и творчество.

Дните изпълнени с цвят и щастие ще бъдат придружени от усмивката и таланта на любимата ни Фиданка Чингова-Тодорова. Децата ще работят с многообразие от цветове, форми и материали, които предлагат приложното и изобразителното изкуство.

В специална група заедно с децата пък ще имат възможност да се изявяват и техните родители. Общуването чрез творчество създава специална връзка, което вярваме, че ще се усети от всички участващи. В този курс всеки ще има възможност да създаде уникални творения, които ще останат безценен спомен от творческото изживяване заедно.

Очакваме ви с нетърпение всяка събота от 10 до 11 часа, когато думата ще имат децата и от 11:30 до 12:30 ч., когато всички родители могат да се включат във веселбата. Ще се вдъхновяваме и ще творим във филиала ни на ул. Отец Паисий. За онези, на които им се рисува и твори през седмицата, могат да заповядат всеки понеделник от 18 до 19 часа във филиала ни в жк. Младост 3.

За учениците на Медиа часът по приложно изкуство ще бъде 10 лева, а за онези, които не използват други наши услуги, цената е 15 лева. Същата е цената и за родител с дете. Ако пък доведете две деца, рисуването ще е на цена от 20 лева.