Ден на отворените врати в Медиа!

Мили родители и деца, настоящи и бъдещи курсисти,

С удоволствие ви съобщаваме за традиционния ден на отворените врати, който организира Образователен център Медиа на 21 септември, по случай новата учебна година. В този ден всички заедно ще можем да се потопим в магията на знанието чрез открити уроци и игри, които ще се състоят в четирите филиала на нашия център.

В часовете преди обед – от 11 до 13 ч., ще се представят завладяващи занимания за деца, които ще им покажат, че ученето може да е много лесно и приятно начинание. Погрижили сме се в програмата да има достатъчно разнообразие и всеки да може да се включи в дейностите, така че вниманието на децата да остане приковано от началото до края на отворените врати. Това ще бъде и начинът, по който ще работим с тях, когато дойдат на курс или занималня при нас.

В следобедните часове пък вълшебниците от Сугестопедичен център Вихровения ще се погрижат и за големите, които ще имат честта да станат част от сугестопедичен урок по чужд език. От 15 до 17 часа всеки ще може да се порадва на благозвучието на испанския и френския език, на класиката на английския и на авторитетността на немския език. Така само за един урок ще можете да се убедите във вдъхновяващия метод на сугестопедията, при който може да се усвои 10 пъти повече материал, отколкото в класната стая.

За всеки посетител сме подготвили специални изненади и отстъпки!

Отворените врати ще се проведат на 4 места:
ж.к. Младост 3, бл.321Б
бул. Витоша 100
ул. Отец Паисий 53
ул. Слатинска 96

За по-подробна информация можете да посетите двете събития за отворените врати във Фейсбук: