Сугестопедични курсове по четене и математика

Уникални сугестопедични курсове за най-малките ще се провеждат от есента в Образователен център „Медиа”. Децата в предучилищна възраст (5 – 7 г.) ще могат да открият света на буквите по метода на сугестопедията в курса „Обичам да чета”. С музика, приказки и забавни игри, малките започват да четат цели думи без да преминават през етапа на мъчителното сричане.

За малчуганите, които преминат първия етап на ограмотяване в курса “Обичам да чета” , е предвидено продължение с акцент върху писането – “Обичам да чета и пиша”. Обучението по законите на сугестопедията помага на децата да усвоят писането на цели думи и изречения, без да се отегчават с мъчително преписване на ченгелчета.

Школите по вълшебна математика „Звездоброец”I за деца от 5 до 7 г. и „Звездоброец”II за по-големите от 1-ви и 2-ри клас ще формират у децата интерес и любов към математика. Методите на сугестопедията ще помогнат на малките да развият математически способности докато се забавляват със задачки – закачки, които стимулират абстрактното и логическото мислене. Материалът и заниманията са разработени в съзвучие със 7-те Закона на сугестопедията.
Сугестопедагогът Дора Давидова води курсовете във филиал „Витоша”.

Очаквайте скоро график за сугестопедични занимания по четене, писане и математика и в останалите ни филиали.

За повече информация и записване: 0878 707 591.