Летен лагер 2024 с “Веди Макрина”

Мили родители, децата ни заслужават приказна лятна почивка!
Добре дошли в Средище ВѢди Макрина, нашият дом в сърцето на България.

👐🌞👐

Превърнахме няколко стари възрожденски къщи в средище за вдъхновение; презареждане, отдих и творческо разширение.
Нашият дом с автентичен български възрожденски дух е сътворен с много любов и вече е отворен както за индивидуални, така и за групови посещения.
Намираме се сред природата, на много тихо и чисто място, с отворени граници към гора и планина.
Разполагаме с три къщи за гости,
една зала за събития, с трапезария и самостоятелна кухня към нея, спа зона и външно голямо джакузи на дърва, басейни, две куполни отворени пространства и няколко декара земя – градини, зелени и цветни пространства с отворени граници към планината.

Веди Макрина е вълшебно място. В края на малка махала от десетина къщи… до горичка, от която излизат елени и сърни ☺️😄🦌 и опасват магнолията и розите на стопанката на средището. Сред стени изписани с глаголица и мандали… сред дървени греди, помнещи онзи живот отпреди много години, когато хората са се трудели с любов и занаятите били живи. Сред жива гора, недокосната от човешка ръка, сред Тишина… и Зора… Ето там ще се опитаме да създадем на нашите деца незабравими спомени и да открием истински приятелства.


Какво ви предлагаме:
• Специални, бутикови групи (максимум 10 деца).
• Изключително подходящо лятно забавление за деца, на които им е за първи път, които не са се отделяли от мама и тати за повече от ден. Грижата, вниманието и времето на двама учители – преподаватели и творци, ще са насочени изцяло към децата и техните нужди!
• Уют, игри, творчество, кулинарни забави, образователни часове, летни бани, походи, вкусна и здравословна храна, качествен сън и чист въздух, нови приятели и много ПОРАСТВАНЕ И УВЕРЕНОСТ!

Юли и август – ВЪЛШЕБНИ 5-дневни приключения, изпълнени с обич, грижа, внимание и нови умения, които ще усмихват и радват децата в здравословна и чиста среда.
Преподавателите, които ще придружават и ще се грижат за децата 24 часа в денонощието, са прекрасни педагози и дами с опит и големи сърца!

Храненето на децата – закуска, обяд и вечеря, ще бъде с домашно отгледани продукти, богато меню, винаги вкусно и разнообразно. Допълнително сме се погрижили за междинни закуски, включващи плодове, млечни десерти, леки сандвичи и домашно приготвени сокове.
Разходките по планинските пътечки ще бъдат съобразени с децата и техните възможности.

Посещения на музеи и разходки в гр. Габрово също са включени в програмата, защото има наистина много какво да се види и научи!
Ще имаме арт работилници с местни творци. Ще се научим да тъчем на стан.

Лагерите са подходящи за деца от 7 до 14 години.

Предлагаме две смени:
• От 8 юли до 12 юли
• От 26 август до 30 август

Цената е 770 лв. и включва:
• Транспорт София-Габрово-София
Настаняване в Средище ВѢди Макрина, с. Геновци, Габровски Балкан
• – 4 нощувки
• Хранене – закуска, обяд и вечеря + междинни закуски
• Арт – работилници и кулинарни ателиета🎨
• Екскурзии до Габрово и близки забележителности, посещения на музеи
• Вечерни програми покрай лагерния огън, дискотеки, настолни игри и забави📻🔥🎉

За осигуряване на спокойствие и информираност на родителите, за всеки ден и час от лагерното време, както и удоволствието от радостните преживеявания на децата, в снимки, видеа и коментари, ще създадем обща вайбър група на родителите (на всяка отделна смяна),

Необходимо е предварително да се запишете.
Очакваме ви на тел. 0878 707593, за да разкажем с вълнение и обич, за програмата на лагерите, за да се запознаем и да запишем вашето дете!

Къде:
Средище ВѢди Макрина,
с. Геновци, Габровски Балкан