Конкурс „Моят зелен град”

За детска рисунка или снимка

По повод 22 април – Деня на Земята

Образователен център „Медиа” организира по повод  22 април Деня на Земята конкурс за детска рисунка или снимка. Целта на конкурса е да се предаде усещането на децата за присъствието на природата в нашия град, за близостта със зелената среда и популяризиране на еко съобразния начин на живот.

Конкурсът, който ще бъде в две категории за рисунка или снимка, ще продължи до 21 април. Изпратените детски произведения, ще бъдат качени в две галерии (за всяка категория) в страницата на Медиа във фейсбук: MeDia Educational Centre  в периода 1 – 21 април, където вие ще можете да гласувате.

 

Регламент:

*В конкурса могат да участват деца на възраст от 6 до 12 г. от град София.

*Рисунките трябва да са с размер блок 4 /формат А 4/ или размер 35/50 см. Няма ограничения относно техниката и жанра на творбите. Могат да бъдат изработени с моливи, пастели, флумастери, водни или маслени бои и др. Сканираните картинки да бъдат във файл  jpg и не по-големи от 4 МВ.

*Фотографиите трябва да са с препоръчителни параметри: формат jpg;  до 4 MB.

В e-mail, който вие ни изпращате с прикачен файл на произведението трябва,  да е посочено:

  • трите имена и възрастта на детето;
  • име на родител;
  • адрес за кореспонденция;
  • телефон за връзка с родителя.

 

Награди:

Образователен център „Медиа” ще награди с ваучер от 50 лв. първите трима във всяка категория, който може да се използва за намаление от нашите занимания през Лято 2015.

Останалите деца от четвърто до десето място по броя на гласувания във всяка категория, ще получат ваучери от 20 лв. за намаление от нашите занимания през Лято 2015 .

Нашият медиен партньор National Geographic Kids България  ще предостави на всички участници брой на списанието и ще публикува творбите на победителите в бр. юни 2015 г.

Списанията ще можете да получите във филиалите на Образователен център „Медиа” след приключване на конкурса на 22 април.