Летни сугестопедични курсове в „Медиа”

Сугестопедичното обучение при ограмотяване на децата в предучилищна възраст и в началните класове помага за положителната нагласа на децата към учебния процес, поражда любов към изучаваната материя и вяра в собствените умения. За да помогнете на децата си с лекота и радост да разгърнат способностите си, възползвайте се от нашите летни сугестопедични курсове:

1. Сугестопедичен курс по четене „Обичам да чета”за деца за деца от 5 до 7 г.

2. Сугестопедичен курс по четене и писане „Обичам да чета и пиша”  за деца от 1 клас и 2 клас.

  • В този модул по четене и писане децата започват да пишат красиво без отегчителни упражнения, затвърждават и допълват познанията си по български език и литература, участват в измисляне на собствени приказки, които разиграват в свободни пиески.

3 .Сугестопедичен курс по вълшебна математика „Звездоброец”   за деца 5 до 7 г., деца от 1 клас и 2 клас .

  • Учебният материал по математика е многократно увеличен, но е представен по един вълнуващ и вдъхновяващ  начин, чрез изкуство, театър и музика, весели задачки-закачки, които спомагат за развитието на абстрактното и  логичното мислене. При по-големите деца в I и II клас заниманията имат за цел да повишат интереса към дисциплината математика и да допълнят и разширят обучението по предмета като с лекота се преподава материал, изпреварващ в пъти заложеното по стандартната система. В обучението е застъпен и предметът „Роден край”, който се изучава в I клас.

4. Сугестопедична школа „Роден край” за деца от 6 – 9 г.

Заниманията са свързани с предметите, изучавани в училище: Човек и природа, Човек и общество, математика, Български език и литература и изобразително изкуство.

  • Целта на модула е да се стимулират децата да разсъждават върху зададена тема от българската история като използват знанията и уменията си по български език  и литература. Логически ребуси ще провокират съобразителността и математическото им мислене.
  • Децата получат първите си знания  за историята по българските земи от траките до наши дни по един вълнуващ и вдъхновяващ начин.  Те самите ще участват в ролеви  игри като приемат образи на ханове и царе от миналото.  Ще пресъздават сцени от нашата история в свои рисунки и ще интерпретират изучавания материал с различни изразни средства.  Ще се запознаят с произведения на изкуството, свързани с най-важните моменти от българската история.

График на летните сугестопедични курсове с Дора Давидова:

Филиал „Витоша”

1 юни – 26 юни:

9:00 – 10:00 – „Обичам да чета и пиша”
10:30 – 11:30 – „Обича да чета”

6 юли – 21 юли

14:15 – 16:00 – „Роден край”
16:30 – 18:15 – „Обичам да чета”

 

Филиал „Ботев”

1 юни – 26 юни:

16:00 – 17:00 – „Обичам да чета”
17:30 – 18:30 – „Звездоброец” I

6 юли – 21 юли

9:00 – 10:45 – „Обичам да чета и пиша”

Курсовете са в интензивна форма и се провеждат всеки делничен ден!

За записване: 0878 707 591

 

филилал “Витошка”
бул.”Витоша”100, тел. :0878 707 591

филиал “Ботев”
ул.”Отец Паисий”53, тел: 0878 707 593

Изберете удобния за вас филиал на „Медиа” и се свържете се с нас