Образователен център „Медиа” буди творчески сърца

Медиа” организира „проучване” на артистичните влечения на деца, родители и тийнейджъри в столицата. Нашите партньори от City Center Sofia и Mr.Bricolage бяха домакини на нетрадиционна фотосесия пред ръчно изработената от нас „Стена на твореца”.  А вдъхновените от нас посетители се снимаха с атрактивни атрибути, символизиращи различни творчески занимания. Всички предложени изкуства и дейности са част от програмата ни „Творческо сърце”, която включва курсове по рисуване, форум театър, музика, работа с глина, програма „Красив ум”, йога, радиотеатър, работилничка за песни и други.

По време на фотосесията, най-предпочитано се оказа рисуването, а след него музиката и танците. Не сме изненадани, разбира се. Това са и най-обичаните от децата на „Медиа” изкуства, чрез които те намират вдъхновение да изразят себе си по време на заниманията и курсовете ни.

В този ден имаше изненада и за нас: една част от посетителите на артистичния кът на „Медиа” посочиха чужди езици – английски, френски, испански – като предпочитани творчески занимания.  Е, със сигурност учим езици по-лесно, докато играем и творим.  В това ни убеждава всеки път „Магическият английски” в „Медиа” – където учим по един особено занимателен начин.

И така, на всички пожелаваме да поддържат будно творческото си сърце и да следват неговите пориви!

Снимките от будителската фотосесия разгледайте тук.