Революционните открития на д-р Карп слагат край на тревогите и изтощението Ви!

Дори и най-любящите майки и бащи, понякога се чувстват пред емоционален срив от постоянния плач и викове на техните бебета или малки деца. На помощ идва д-р Карп, който дава в ръцете на родители, баби и дядовци, както и всички професионалисти в педиатричната сфера, инструменти, с които да бъдат в състояние да направят 95% от бебетата спокойни, щастливи и добре отпочинали и да се справят и с най-нетърпеливия и емоционален малчуган.

Д-р Харви Карп е известен педиатър, специалист по детско развитие и доцент по педиатрия в USC School of Medicine, който през 2002 г. изуми света на медицината с откритията си, като издаде трудовете си.

Почти 30 години, д-р Карп преподава на хиляди родители, от работещи майки до суперзвезди като Мадона, Мишел Пфайфър, Пиърс Броснан и професионалисти в сферите за работа с деца, на които разкрива тайните за успокоение на коликите, увеличаване на детския сън, намаляване на лошите настроения, насърчаването на търпението и кооперативността у децата.

Книгите и DVD-тата на д-р Карп „Най-щастливото бебе в квартала” и „Най-щастливото дете в квартала” са преведени на над 20 езика, печелят награди и техниките му се преподават от хиляди специално обучени педагози в класове за бебета и малки деца в болници, клиники, програми за майки-юноши, клиники за следродилна депресия, групи за подкрепа на бащи, военни бази и детски програма за превенция на злоупотреби в стотици общини в Северна Америка и по целия свят, включително и в съседна Сърбия, като част от обучението в здравната система.

“Медиа” подкрепя инициативата на Вероника Де Буур да покани д-р Карп в България да помогнем да българските родители да живеят радост и разбирателство в компанията на своите малки приятели.