ОПРЕСНИТЕЛЕН КУРС по БЕЛ и математика за 1-ви и 2-ри клас в „Медиа” Ботев

Интензивен ОПРЕСНИТЕЛЕН КУРС по български език и математика за 1-ви и 2-ри клас в „Медиа” Ботев

от 7-ми до 14-ти СЕПТЕМВРИ

Ще се настроим за предстоящата учебна година като направим преговор на наученото и утвърдим знанията с интересни практически занимания.

„Нареждане на пъзел от думи”, „Състави задача на приятел” и много други игри ще стимулират децата активно да участват в преговарянето на материала и да споделят знанията помежду си, а колкото е по-забавно и интересно, толкова и наученото се затвърждава и запомня.

Ще определим знанията, притесненията и нуждите на всяко едно дете, така че с преговора и практическите занимания всички пропуски да бъдат наваксани, грешките – изгладени и децата да започнат училище мотивирани и уверени.

За ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ

Български език: гласни и съгласни букви, как да пренасяме думичките, главни и малки букви, съюзи, съчинение, преразказ, разказ по картинка и много забавни упражнения за преговаряне и практикуване на наученото.

Математика: запознаване с числата до 100, събиране и изваждане, видове геометрични фигури, намиране на обиколка, намиране на неизвестно и забавни отборни и индивидуални задачи за утвърждаване на знанията.

Завършваме с входно ниво за 2-ри клас, проверка и пожелания за новата учебна година.

За ВТОРОКЛАСНИЦИТЕ

Български език: съществително, прилагателно и глагол; граматика, състав на изречението, пряка и непряка реч, диктовки, съчинения и много забавни упражнения за преговаряне и практикуване на наученото.

Математика: таблицата за умножение, събиране, изваждане, умножение, деление, геометрични фигури, намиране на обиколки, текстови задачи и забавни занимания за практикуване и утвърждаване на знанията.

Завършваме с входно ниво за 3-ри клас, проверка и пожелания за новата учебна година.

Хорариум: 28 учебни часа

Цена: 150 лв.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
тел: 02 931 46 92; 0878 707 593
гр. София, ул. “Отец Паисий” 53