„ОБИЧАМ ДА ЧЕТА” с МИС ЕЛИ в „Медиа” Младост

Елена Косева излъчва топлината, спокойствието и нежността на класическата музика. Като начален преподавател в Образователен Център „Медиа” и Център по Класическа Сугестопедия „Вихровения” тя с усмивка дарява на малките си ученици това, от което най-много се нуждаят – разбиране и обич.

В сугестопедията Мис Ели намира метод, който да отговаря на нуждата на децата от среда, в която да се развиват спокойно и да учат за света чрез изкуство, игри и интересни за тях занимания. Споделя, че малките момичета и момчета по природа са любопитни. Тяхната любознателност трябва да се запази и като училище – с всички нови отговорности и задължения, които неизменно ги стресират и притесняват.

Целта на курса „Обичам да чета” е децата да се запознаят с буквите и неусетно да започнат да разпознават думи и смисъл в малки текстове, което ще ги направи по-уверени в клас. Без стрес и умора. А с много усмивки, вълнение, спонтанни реакции и запазване на вниманието с разнообразни любими занимания. Резултатът – изграждане на положителна нагласа към ученето и новите знания, самите деца да осъзнаят, че това прави света по-интересен и по-вълнуващ, а училището в последствие ще е пътят им към неподозирани способности и интригуващи открития.

Предимствата на метода включват и усвояването на многократно увеличен учебен материал, преодоляване на притеснението и страховете от допускане на грешки, изграждане на умения за свободно общуване, устно и писмено изразяване в последствие; спонтанно преговаряне на взетия материал и трайни резултати без домашна работа.

С много игри и песни, класическа музика и изобразително изкуство, приказки, гатанки и приложни дейности, децата неусетно ще научават букви и думи, ще свикват с езика, с неговото използване и с всички възможности, които ще се разкриват постепенно пред тях. Това ще ги мотивира да знаят повече, да научават все повече, да са по-уверени и спокойни и да запазят естествената си любознателност и любов към ученето и опознаването на света. Сугестопедичното обучение им дава точно това – свобода, радост от знанието и възможност да се чувстват откриватели.

Научете повече за СУГЕСТОПЕДИЧНИТЕ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА в „Медиа” и графиците на провеждане ТУК

За повече информация:

ж.к.”Младост” 3, бл.321 Б,

тел: 02 874 77 74; 0878 707 595

 

учим с радост:)