Екскурзия до Съева дупка и фермата за щрауси в с. Брестница

Дата: 26.08.2016

Маршрут: СОФИЯ – с. БРЕСТНИЦА – СОФИЯ

„Медиа” Ботев  ЕКСКЛУЗИВНО дава възможност да запишете детето си на еднодневна екскурзия до село Брестница, където ще се разходим в невероятната пещера с професионален екскурзовод, ще посетим фермата за щрауси, а всички приключенци ще бъдат изненадани от богатата програма от игри и забавления, която сме им подготвили!

Пещерата Съева дупка е една от деветте благоустроени пещери в България. Има богата и интересна история и е изключително красива – в нея се срещат всички видове пещерни образувания: сталактити, сталагмити, синтрови езера, драперии и др., което със сигурност ще провокира детското въображение и любопитство.

Фермата за щрауси в с. Брестница  ще е другата основна дестинация на еднодневното ни приключение – децата ще имат възможността да се запознаят с нови пернати приятели и да научат интересни факти за тях – щраусът е едно от най-древните животни на планетата (около 6 -12 милиона години); огромното му сърце му позволява да развива много висока скорост – около 50 – 70 км/час; вижда едновременно на всички страни, включително и назад, както и какво е уникалното в бойната поза на щраусите, перата, как правят семейства и безброй други познания, които ще разсмиват, изненадват и учудват.

Цена на еднодневната екскурзия:  55 лв.

Цена за седмицата 22-26 август от програмата „Зелено лято за приключенци”( 5 дни – 5 еднодневни екскурзии): 165 лв.

Цената включва:
– храна
– пътуване с луксозен автобус
– билети и беседи за изброените по-горе дестинации
– застраховка

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:

тел: 02 931 46 92; 0878 707 593
гр. София, ул. “Отец Паисий” 53

www.mediaedu.bg
учим с радост:)