Вълшебни моменти от деня на талантите в Медиа Ботев

Къщата на приказките на ул. Отец Паисий 53 оживя и засвети в ярка светлина на 12 декември! Безброй малки слънца се търкулнаха през смях през портата още сутринта 🙂 Преподавателите в Медиа Ботев бяха подготвили толкова изненади!…

Първото предизвикателство за децата беше коледното ателие, за което те бяха донесли по едно пълно джобче с макарони. Те се чудеха как точно ще стане коледна елха от макарони?? Само след няколко минути всичко вече беше ясно и те се впуснаха в творческия вихър като изработиха невероятни елхи. Дори оцветиха макаронените клончета в най-различни цветове!

Навън нямаше паднал сняг, но това не спря мъничетата да сътворят красиви снежни човеци. Е, не бяха толкова големи като истинските, които правим от снега на двора, но пък станаха неповторими 🙂 Най-сръчните успяха да направят и чудесни коледни картички за своите мама и тати.

В литературното четене „Аз облечен съм в думи” по-големите деца писаха стихове за празниците, а малко по-късно в следобедния рецитал ги представиха на разноцветната публика.

Всички знаем колко важен елемент от Новогодишното тържество е Дунавското хоро на композитора Дико Илиев. Наред с коледните песнички и танци, децата научиха и как да изиграят това красиво българско хоро, за да изненадат родителите си в Новогодишната нощ.

Весела Коледа и щастлива Нова година на всички!

Снимки от празника можете да намерите ТУК

www.mediaedu.bg
учим с радост:)