Сугестопедичен курс за деца „ОБИЧАМ ДА ЧЕТА” в „Медиа” Ботев

Красимира Танева с вълнение очаква началото на предстоящия курс „Обичам да чета” в „Медиа” Ботев и споделя, че истинското учене и дълготрайно запаметяване е възможно в сигурна и спокойна среда, в която ролята на учителя е да подкрепя, насърчава и уважава личността на ученика. За да стигне истински знанието до детето, учителят трябва да съумее да ангажира не само интелекта, но и емоциите, и физическото тяло на учащия в процеса.

„Моят път и моята цел са да превърна ученето в забавно, интересно, предизвикателно! Ученето е редно да се извършва заради самото познание, заради радостта от откриването на това познание, а не заради оценка или заради страх от различни форми на наказание” – споделя още тя.

В курса „Обичам да чета” малчуганите ще се потопят в приказен свят още от началото, когато Мис Краси ще им разкаже как една необичайна разходка и една изненадваща среща са я направили Горска фея на розите.

Целта на курса е децата неусетно да започнат да четат цели думи, без да има период на бавно и автоматично повтаряне на срички, а процесът да се осъществява по много интересен и забавен за децата начин. Без стрес и умора. Това ще бъде постигнато с изграждане на сигурна и вдъхновяваща среда, защото спокойствието и свободата в изразяването предразполагат и към трайното запаметяване на информацията. С приказки, много игри, песнички, пъзели, асоциативно мислене, рисуване, оцветяване и опознаване на класическото изкуство, децата ще учат чрез разнообразни любими занимания.

Мис Краси вярва, че всяко дете е уникално и има безграничен потенциал да твори и да даде нещо ценно на света. За нея науката Сугестопедия е ключът, които може да отключи потенциала на личността до максимум и знанията да се възприемат свободно и неусетно чрез творчески процес и любими занимания.

За повече информация и записване:
тел: 02 931 46 92; 0878 707 593
гр. София, ул. “Отец Паисий” 53