Шарена палитра от забавни и полезни занимания през юни в “Медиа” Младост

През първия месец на дългоочакваната лятна ваканция в “Медиа” Младост сме подготвили за децата шарена палитра от забавни и полезни занимания в програмите ни „Зелено лято за приключенци“ и Лятна градска занималня!

В „Зелено лято за приключенци“ (за деца над 7 г.) всеки ден ще излизаме сред природата, ще усвояваме важни скаутски умения – разпъване на палатки, ориентиране, ще караме лодки на Панчаревското езеро, очакват ни скално катерене, конна езда, планински преходи на Витоша, ще придобием много знания за растенията и животните.

С програмата в Лятната ни градска занималня (за деца над 5 г.) ще се забавляваме с много арт ателиета, музика, танци, игри и разходки навън. През юни ще пътуваме с „Фантазия“ в света на книгите, изкуството и чудни страни и места. Ще се разхождаме сред природата и ще посетим различни културни забележителности. Ще се потопим в тайните на българските традиции и обичаи. Ще си приготвяме здравословна и вкусна храна. Всяка седмица градската занималня на “Медиа” Младост ще преминава под знака на една от утвърдените човешки добродетели.

Лятната ни градска занималня лесно може да бъде комбинирана с езикови и други курсове:

  • Чуждоезиково обучение през цялото лято – Курсове и творчески работилници на АНГЛИЙСКИ и НЕМСКИ ЕЗИК
  • Програма “Умните балони” през август – обучение по математика и български език за деца от 1-ви за 2-ри и от 2-ри за 3-ти клас

Повече информация за графици и цени на летните ни занимания можете да видите ТУК

РАБОТНО ВРЕМЕ: 8:00 – 18:00 ч.