Отваряме още една учебна база на филиал “Медиа” Витоша

Официалното откриване на новите ни помещения на ул. Хан Аспарух 21Б се състоя точно на Цветница, а събитието бе съчетано и с Дни на отворените врати в “Медиа”.
Дъждовното време се погрижи деня да тръгне по вода и изобщо не беше забелязано от деца и родители, които се потопиха в топлата обстановка на образователния център.

И на двата адреса на филиал „Витоша” се проведоха открити уроци по английски, гостите се включиха в сугестопедични занимания, а празникът стана още по-цветен с интригуващи арт ателиета. Всички желаещи имаха възможността да разгледат учебните зали, да се видят с преподавателите, да се запознаят с летните ни предложения, както и да се запишат за следващата учебна година.

В новата база всички бяха впечатлени от изключителния интериор и постигнатата атмосфера, а децата ентусиазирано писаха и рисуваха по специалната стена, която може да се трие и използва като учебна дъска.

Празникът там продължи с малък концерт на пиано на 13-годишната Ева, която потопи всички в приказно вълнение и ги подготви за представлението за завършването на децата на сугестопедични курсове „Обичам да чета”, „Обичам да чета и пиша” и „Звездоброец”. Малките курсисти се бяха подготвили песни и различни изяви, а накрая получиха грамоти за постиженията си.

Новата база на “Медиа” беше осветена и началото на дейностите в нея беше поставено с гордост, благодарност и много пожелания за успех и пълни с усмивки зали.

ПОВЕЧЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ТУК

www.mediaedu.bg
учим с радост 🙂