Обучение по японски език в Медиа „Ботев”

От началото на октомври във филиала ни ул.”Отец Паисий”53 стартира уникален курс по японски език  за деца и възрастни. Преподавателката ни Галя Димитрова, която е живяла 8 години в Япония,  ще предаде знанията си и обичта си към тази прекрасна страна на всички, които са насочили погледа си към японския език и култура.  Заниманията ще бъдат два пъти седмично по два учебни часа (45 минути) и ще се водят по учебника „Японски език за всички” (Миннано Нихонго). Едно  ниво се взима за 3 месеца като цената на курса е 345лв  /при група от мин 5 човека/.

Курсът е идеална възможност за децата, които вече учат японски език , но имат нужда от по-задълбочен прочит на материала от училище, както и за тези от по-горните класове или възрастни, които се  готвят за изпита по японски за ниво (JLPT), който традиционно се провежда през месец декември в 18 СОУ „Уилям Гладстон”.

Обучението по японски език с Гейл сенсей (Галя Димитрова), която седем години е преподавала английски език на деца и възрастни в Токио, ще бъде своеобразно пътешествие в японската култура и обичаи.  Курсът ще даде базова основа за разговор с около 3000 думи. Ще се изучават и две от трите японски азбуки.

„Да учиш японски език е първата стъпка, за да отвориш вратата към възможностите за учене и работа в тази държава, където красотата е издигната в култ – тя е навсякъде около теб и в отношенията между хората”, споделя Галя Димитрова. Тя често  разказва на своите ученици за японската  култура, защото смята, че е важно те да се научат да контактуват с уважение по между си. Иска да ги запознае с  маниерите, които e видяла сред японците, защото те ще им бъдат полезни, където и да са по света.

Записването в курса по японски език става след среща събеседване с преподавателката. За да уговорите интервю и да научите още подробности, моля свържете се с нас на тел: 0878 707 593 или ни пишете тук.