НОВО! Сугестопедична учебна занималня в „Медиа”

С огромно вълнение и удоволствие Образователен център „Медиа” ви представя най-голямото българско дело в световната педагогика, признато навсякъде по света – методът за интензивно обучение СУГЕСТОПЕДИЯ на проф. д-р Георги Лозанов.

Създаден през 60-те години на 20 век, методът е прилаган успешно в България през 60-те и 70 години, a през комисия на ЮНЕСКО констатира изумителните резултати от обучението с методите на Сугестопедията и препоръчва нейното незабавно разпространение по целия свят.  Днес сугестопедични центрове, школи и обучени преподаватели работят по всички краища на планетата.

С гордост се присъединяваме към последователите на д-р Лозанов като поставяме началото на новия център по Сугестопедия към Образователен център „Медиа”.

Какво е Сугестопедия?

Сугестопедията представлява уникален метод за обучение, в който с помощта на изкуствата и алтернативните техники на преподаване, по изключително позитивен и радостен начин, научаваме огромен обем информация за кратко време и без умора. Създаден с идеята да стимулира ученето с лекота, красота и настроение, методът се ръководи от един нестандартен педагогически принцип – „Учене без учене”! И както го описва неговият създател проф. д-р Лозанов –  “ Сугестопедията е преди всичко Любов към Човека”.

В “Медиа” вече записваме ученици за сугестопедичната занималня, която стартира в “Медиа” Ботев.

Водещ на сугестопедичната занималня в “Медиа” ще бъде Катерина Димитрова. Катерина е завършила Предучилищна и начална педагогика и слухово-речева рехабилитация в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, след което продължава специализицията си с детскоюношеска психология в магистърската програма на Алма Матер. Катерина се занимава с обучение на деца от 2004-та година, като от 2008-ма тя става част от екипа на Образователен център “Медиа”. През 2012-та Катерина преминава през специалното обучение на фондация “Георги Лозанов” и отскоро вече е сертифициран сугестопед.