Нова творческа работилница в „Медиа“ Ботев

 

 

Скъпи деца, уважаеми родители и приятели на „Медиа“,
Филиал Ботев има удоволствието да Ви представи новата си творческа работилница “АРТ КЪЩА МЕДИА”.

ЗАЩО искаме това да се случи?
Изкуствата са удивително атрактивни, иновативни и достъпни за всеки. Те изграждат усет за хармония, прецизност, творческо мислене и креативност. Те са най-финия и удовлетворяващ помощник на малките ни съкровища. Неусетно и като магия творческата дейност възпитава безценни добродетели в децата. С палитра от различни и атрактивни техники те ще се вдъхновяват с красота и ще отпочиват след седмичните учебни занимания. Ще откриват нови, непознати и удивителни неща за себе си.

КОГА ще се случва вълшебството?
Всеки петък следобед и съботния ден изкуството ще се настанява в уютната ни къща. Предстоят ни 32 арт събития, в които ще представим уникални, модерни и докосващи художествени техники. Стартираме на 05 и 06. 10, с атрактивния „пуринг“. Акрилни бои ще танцуват върху платната, а малки детски ръчички с любов и въображение ще вдъхнат живот на прекрасни картини. Пълният списък със заниманията по дати и часове ще може да виждате всеки ден на информационното табло в нашата къща, на сайта на Медиа и страницата ни във Facebook. Записване и уточняване на групите до 01.10. 2018.

КАКВО ни предстои?
Работилнички по ЕБРУ-рисуване във вода, ЕМБУСИНТ, КВИЛИНГ, ДЕКУПАЖ, ПУРИНГ, работа с полимерна глина, прежда, платове, работа с фин пирограф, трансфер върху различни повърхности, рисуване върху текстил, декорации върху порцелан и стъкло, направа на уникални свещи, картини от камъчета и монети, и още много изненади с акрилни и маслени бои.  През учебната година нашите ателиета ще предоставят възможност и за специалните моменти „Мама и аз“. В напрегнатото и забързано ежедневие ние, родителите, сме длъжници на децата си. Времето за съвместни игри и занимания става все по-оскъдно, затова, мили майки и татковци, „откраднете си време“ и се върнете в детството заедно с Вашето дете.

КАК ще се организираме?
Участниците ще разпределим в малки групи, за да постигнем максимално удовлетворение от занятията, както и да отговорим на личния график на децата и техните семейства. Ние от „Медиа“ Ботев и всички гостуващи арт-творци ще бъдем гъвкави и съобразителни и ще подходим с отговорност към децата и родителите. Ето защо ще предложим разнообразни пакети и цени според индивидуалните желания, интереси и възможности. Изберете сами и елате да творим заедно. Гарантираме Ви истинско удоволствие. Всички материали и инструменти са предоставени от нас. Вие вземете само усмивката и мечтите си.

Очакваме Ви!

Програма за месец октомври:
05.10- 06.10 – ПУРИНГ;
12.10- 13.10 – Рисуване с топчета, абстрактни шедьоври;
19.10- 20.10 – Дърво на успеха/ уникати с монети;
26.10- 27.10 – Вълшебни цветя, лятно настроение за топли спомени

гр. София
ул. “Отец Паисий” 53
бул. „Христо Ботев“ 79
тел: 0878 707 593, 0878 546 000