Нова база на „Медиа” Витоша – нови и свежи летни дейности

Новата ни база на ул. „Хан Аспарух” 21Б е модерна, светла и в нея вече кипи живот, въздухът е наситен с вълнение, а детският смях не стихва в просторните помещения и прекрасния двор.

В уютната обстановка се чува и английска реч, музика от пианото и често се случва да ухае на какао…Кой ли се грижи за този нестандартен летен облик?

Инга Петрокаите води SPEAKING CLASS , говори с малки и големи само на английски и с чара си провокира всички да упражняват с нея чуждия език. Всичко започна с една група ентусиазирани малчугани, изгарящи от желание да поговорят само на английски, а сега желаещите да се запознаят с нея разделяме на три възрастови групи и сме сигурни, че ще има и други курсове, които тя ще води.

Ивелина Долапчиева се грижи децата да открият и развият музикалните си заложби, а всичките й часове са като малки концерти- тя свири на пиано и показва ритъма, учи ги на български и на английски песнички и  неусетно развива у тях не само артистична, но и естетична култура.

Вече Ви разказахме за детския кулинарен уъркшоп за ЗДРАВОСЛОВНА КУХНЯ, който организираме съвместно с приятелите ни от ресторант Mix of Figs, който също е на новия ни адрес. Изобщо не се притесняваме да не изцапаме новите мебели, защото децата готвят с ентусиазъм и усмивки, но и пазят любимите си стаи.

Можете да научите и за другите ни летни активности ТУК:

За повече информация и записване:

тел: 02 954 48 98; моб: 0878 70 75 91
гр. София, бул. “Витоша” 100; ул. “Хан Аспарух” №21 Б

www.mediaedu.bg
учим с радост:)