Народни танци в “Медиа” Ботев

Уважаеми родители,
Скъпи деца

В българските народни танци се крие една огромна магия, невероятна красота и чувство. За пореден път ние от “Медиа” Ви предлагаме да се срещнете с очорованието на автентичните български корени, което струи от българските хора. Защото българщината се полага и се изгражда в най-първите години на нашия живот, а чтез нея ние придобиваме самочувствие, уникалност като нация и сила на духа.

Основната ни цел е да съхраним и популяризираме българските народни танци, да предоставим възможност на нашите деца да научат прекрасните движения, да опознаят фолклорните региони в страната, характерните за тях носии, богата фолклорна култура на нашите предци.

Ще се радваме, ако заедно с малките ни приятели прегърнете идеята за организираните от нас фолклорни занимания и ни подкрепите в това родулюбиво начинание. Нека им предоставим възможност да се гордеят, че са българи.

 

Ще Ви очакваме на организираните от нас фолклорни занимания за децата. Започваме на 13.02, всеки вторник и четвъртък от 17:00ч. – 18:00ч., където ще танцуваме с дългогодишния танцьор и хореограф на ансамбъл “Филип Кутев” – Елена Караджова. Елена е специализирала във фолклорна хореография и народно пеене. Цената на едно посещение е 6лв.