На 15-ти септември „Медиа” отваря своите врати за всички

По повод старта на учебната година, Образователен център „Медиа” обявява ден на отворените врати във всички свои филиали в София. На 15-ти септември, събота, между 10:00 и 13:00 ще се проведат редица безплатни занимания, между които се нареждат творчески ателиета, интерактивни игри на английски език, както и открит урок по добродетели. Заниманията са за деца и родители.

„Решихме да организираме тези занимания точно на 15-ти септември, тъй като тази дата е емблематична за образованието на децата в България. И следвайки нашата мисия –  да бъдем доверен партньор на всяко семейство, което има нужда от подкрепа в отглеждането и възпитанието на своите деца – ние се стремим да превърнем ученето в привлекателен процес и истинска радост за децата.” Това споделя Мария Дерменджиева, управител на Образователен център „Медиа”.

С това събитие “Медиа” ще представи официално и своето ново мото “Учим с радост”, което олицетворява мисията на организацията да превръща учебния процес в едно приятно занимание за децата и да им помага да постигат успеха си с лекота и радост. За гостите на образователния празник ще има специални отстъпки от образователен център “Медиа”.

Отворените врати на “Медиа” ще се проведат едновременно в четирите филиала на образователния център, които се намират на следните адреси: ж.к. Младост 3, бл.321Б; бул. Витоша 100; бул. Христо Ботев 67Б; ж.к.Слатина, ул. Гео Милев 136 – читалище Светлина.