Кулинарни изкушения в Медиа Ботев

Кулинарни изкушения в Медиа Ботев

Заниманията в кухнята може да бъдат изключително забавни. Доказателството за това се намира в къщичката на Медиа Ботев, където всяка седмица нашите малки приятели приготвят изключителни кулинарни изкушения.

А сега ви предлагаме да разгледате вкуснотийките, които ще майсторим през следващите седмици.

24-ти януари – ще си приготвим шарени бисквитки. Вкусни, ароматни и завлавядащи. Ако не успеете за тази дата, по същата рецепта ще творим на 26-ти януари.

31-ви януари – в кухнята ще се развихрим и ще направим страхотни портокалови бонбони. Ако поради някаква извинителна причина не сте били с нас на тази дата, същите бонбонки ще ги приготвим и на 2-ри февруари.

7-ми февруари – ето това вече ще е изключително вкусно! Ще приготвяме зимен сладолед – кекс. Не е за пропускане, но ако все пак се е наложило да отложите идването в този ден, същата вкуснотийка ще я приготвим и на 9-ти февруари, когато ще ви очакваме.

14-ти февруари – ден, изпълнен с любов, ден, в който ще ви научим как да направите апетитни, вкусни и лесни апетитни букетчета, които може да подарите на любим човек. За пропусналите този прекрасен ден, втората ни дата е след два дни на 16-ти февруари.

21-ви февруари – кой не обича палачинки?! А когато са и здравословни и разтапящи се в устата, никой не може да отрече, че ги обича. Ако сте с нас на този ден ще си приготвим именно невероятни ябълкови палачинки. Втората ни дата, ако не успеете за тази е 23-ти февруари, но тогава наистина гледайте да не пропускате, тъй като палачинките си заслужават.

Ще ви очакваме на това кулинарно забавление, на което ще научим полезни неща, ще се забавляваме и ще творим.