Ден на отворени врати в „Медиа” – Витошка на 17 май

Образователен център „Медиа” – Витошка  отваря врати на 17 май от 10:00 до 13:00 часа за всички деца и родители, които имат интерес към заниманията в центъра.

Подготвили сме за вас открити уроци, на които всеотдайните ни преподаватели  ще споделят с вас как ние в „Медиа” учим с радост и усмивки. Заниманията по английски език и немски език, в които могат да се включат децата ви, ще демонстрират как ученето може да бъде забавление. Откритият сугестопедичен урок на сугестопедагога Дора Давидова  ще ви покаже как учебният процес се случва под формата на игра, с усмивки, вдъхновение и увлечение, без умора и стрес.

Творческото ни ателие с водещ Ирина Цанкова ще предложи интересни възможности дори и за най-малките ни гости.

Нашият психолог и сугестопедагог Милена Каменова ще представи на родителите курса си „Творчеството да си родител”, който е една уникална възможност за майките и бащите да разберат по-добре децата си и да постигнат хармония с малките, следвайки тяхната уникалност.

В деня на отворени врати на нашия център ще можете да се запознаете с предложенията ни за лятото на вашите деца: интензивни езикови курсове, целодневна градска занималня, сугостопедична занималня „Зелено лято” и лагер във Велинград.

Зарадвайте децата си с вълнуващи срещи и занимания, открийте още възможности за тяхното пълноценно развитие в Образователен център „Медиа”.

Програмата за деня:

10:00-10:10 – Представяне на курса „Творчеството да си родител” с психолога и сугестопедагог Милена Каменова;

10:10-11:00 – Открит сугестопедичен урок за деца от 6 до 9 г., водещ Дора Давидова /сугестопедагог/;

10:30-11:00  – Открит урок по забавен немски за деца от 6 до 9 г., водещ Светослава Вълчева, преподавател по немски език;

11:00-11:10 – Представяне на курса „Творчеството да си родител” с психолога и сугестопедагог Милена Каменова;

11:10-12:00 – Открит сугестопедичен урок за деца от 6 до 9 г. с Дора Давидова;

11:30-12:00  –  Открит урок по английски за деца от 6 до 9 г. с Виолета Апостолова;

10:00-12:30 – Творческо ателие за деца от 4 до 10 г., водещ Ирина Цанкова.

Очакваме ви на 17 май от 10 часа на бул.”Витоша”100!