Да проговориш английски за 5 седмици вече не е просто фантазия

От 28 януари започват необикновените сугестопедичните езикови курсове по английски за възрастни в „Медиа”.  Динамични и многообразни, с театър, игри, класическа музика, артистичен реквизит, заниманията ще се провеждат всеки делничен ден (без събота и неделя) по 4 учебни часа в продължение на 5 седмици.

По време на този курс се усвояват най-често употребяваните думи, основната граматика, разговори на различни житейски теми, четене и превод. Няма домашна работа.

Материалът е многократно по-голям в сравнение с традиционните методи. Въпреки огромното количество материал, който се разработва и усвоява, липсва умора у курсистите. Нещо повече, заниманията влияят релаксиращо и отпочиващо.

В различните етапи на обучението курсистите участвуват свободно, по желание и под формата на игра, без да се страхуват от грешки. Преподавателят има грижата да поправя грешките, които пречат на комуникацията, неусетно и тактично.

Можете да избирате между предиобедна и вечерна група в центърa по класическа сугестопедия „Вихровения” към образователен център „Медиа” на ул. „Отец Паисий” 53 . Сутрин заниманията ще започват в 9:30 и ще продължават до 13:00, а вечер – от 18:30 до 22:00.

Вече провеждаме предварителното събеседване със желаещите да се научат да общуват на английски по този необикновен начин.  За повече информация и записване за събеседване, моля изпратете ни запитване или ни се обадете на тел. 0878 707 595.