Български народни танци и шевици в „Медиа” Ботев

От юли започваме нов курс към лятната занималня –„БЪЛГАРСКА БРОДЕРИЯ”, в който малките сръчковци ще се учат да шият и бродират, ще научат много за българските фолклорни области, за традициите, вярванията и легендите в различните части на родината, а ръкоделието ще е на фона на българска народна музика, приказки и предания.

Малко по малко децата ще работят върху първата си лично избродирана дрешка, а накрая на курса няма да има ревю, а специален концерт, обединяващ фолклорните инициативи на „Медиа” Ботев.

В желанието да си пазим и подсилваме любовта на децата към българското, отново ви каним на курсове по НАРОДНИ ТАНЦИ за деца! На първо място ще е весело, но покрай надиграването, малчуганите ще научат много и за обичаите и историята на България. Те ще научат най-популярните и красивите хора и преди да започнат да ги практикуват на всички бъдещи поводи, ще ги покажат и на фолклорния концерт в края на лятото.

И още…

Очаквайте детски кулинарен курс „Мини Мастър Шеф”, в който децата ще учат нестандартни, но много вкусни рецепти, тайната за които ще запазим само за малките готвачи!

Научете повече за летните ни активности ТУК.

За информация и записване:
тел: 02 931 46 92;0878 707 593
гр. София, ул. “Отец Паисий” 53

www.mediaedu.bg
учим с радост:)