ЮНИ идва в “Медиа” Витоша и Цар Асен с много слънчеви лъчи

ЮНИ идва в “Медиа” Витоша и Цар Асен с много слънчеви лъчи и топли детски усмивки. През първия месец на дългоочакваната лятна ваканция сме подготвили за децата шарена палитра от забавни и полезни занимания в програмите ни „Зелено лято за приключенци“ и Лятна градска занималня!

В „Зелено лято за приключенци“ (за деца над 7 г.) всеки ден ще излизаме сред природата, ще усвояваме важни скаутски умения – разпъване на палатки, ориентиране, ще караме кану-каяк на Панчаревското езеро, язовирите Пчелина и Искър, очакват ни скално катерене, конна езда, планински преходи в Рила, ще придобием много знания за растенията и животните, ще посетим пещера „Проходна“ край Луковит и ще поплуваме в минерален басейн.

С програмата в Лятната ни градска занималня (за деца над 5 г.) ще се забавляваме с много арт ателиета, музика, народни танци, игри и разходки навън, и много други. През юни ще пътуваме с машината на времето, ще „посетим“ Дивия запад, където ни очакват кончета за езда, ще се запознаем с тайната природна аптека, ще се потопим в тайните на българските традиции и в дебрите на здравословното хранене. Очакват ни още приключение с влак и поход по Вазовата екопътека, СПА център в гората, минерален басейн и др. Всяка седмица градската занималня на “Медиа” Витоша и Цар Асен ще преминава под знака на една от утвърдените човешки добродетели.

Лятната ни градска занималня лесно може да бъде комбинирана с езикови и други курсове:

  • Чуждоезиково обучение през цялото лято – Курсове и творчески работилници на АНГЛИЙСКИ и НЕМСКИ ЕЗИК
  • Програма “Умните балони” през август – обучение по математика и български език за деца от 1-ви за 2-ри и от 2-ри за 3-ти клас

Повече информация за графици и цени на летните ни занимания можете да видите ТУК

РАБОТНО ВРЕМЕ: 8:00 – 18:00 ч.