Летни приключения в “Медиа” Ботев през юни

И ето, задава се ЮНИ, който дава началото на страхотните летни приключения  в “Медиа” Ботев и Отец Паисий! Както всяка година, и тази сме подготвили разнообразие от занимания за децата – и полезни, и приятни! Ето какво ни очаква в програмите ни „Зелено лято за приключенци“ и Лятна градска занималня за 2019 г.:

В любимото „Зелено лято за приключенци“ (за деца над 7 г.) децата ще бъдат сред природата всеки ден и ще посещават различни близки до София местности. С тази програма те ще опознаят и обикнат дивия свят, ще научат много за заобикалящия ни живот, както и ще научат разнообразни техники за оцеляване.

В програмата ни Лятна градска занималня (за деца над 5 г.) сме заложили на многобройни дейности, свързани с подпомагане на децата през настоящата учебна година, но и много приключения! Редуваме полезни и забавни за децата дейности като прочит на книги, забавна математика, логически упражнения и много креативни занимания, които са наша запазена марка. Посещаваме музеи, библиотеки, ботанически градини и паркове. Всичко това има за цел да обогати децата и техния мироглед, но и да внесе разнообразие в слънчевите летни дни.

Лятната ни градска занималня лесно може да бъде комбинирана с езикови и други курсове:

  • Чуждоезиково обучение през цялото лято – Курсове и творчески работилници на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
  • Програма “Умните балони” през юни – обучение по математика и български език за деца от 1-ви за 2-ри и от 2-ри за 3-ти клас
  • Сугестопедични курсове „Обичам да чета“ и „Обичам да чета и пиша“
  • Много арт и кулинарни ателиета

Повече информация за графици и цени на летните ни занимания можете да видите ТУК

РАБОТНО ВРЕМЕ: 8:00 – 18:00 ч.