АВГУСТ в “Медиа” Витоша и Цар Асен – щури забавления и нови умения и знания

Дългоочакваният слънчев АВГУСТ в “Медиа” Витоша и Цар Асен ще бъде изпълнен с щури забавления, интересни занимания, нови умения и знания. Ето какво сме подготвили за малчуганите през най-топлия и весел месец: 

👉 Програма “Умните балони” по МАТЕМАТКА И БЪЛГАРСКИ ЕЗИКза деца от 1-ви за 2-ри и от 2-ри за 3-ти клас  (може да се комбинира с лятната градска занималня)
👉 Курсове и творчески работилници на НЕМСКИ ЕЗИКза различни възрасти и нива (може да се комбинира с лятната градска занималня) 
👉 В“Зелено лято за приключенци”за деца над 5 г.  през АВГУСТ ще бъдем МАЛКИ СИНОПТИЦИ и ВЪЗДУШНИ РЕГУЛИРОВЧИЦИ (ще посетим Института по метеорология и хидрология и Ръководство въздушно движение) , очакват ни и ежедневни екскурзии сред зеленината на планини и поляни, каякинг на Панчаревското езеро, конна езда, минерален басейн, приложни ателиета, тематични игри и още много приключения!
👉 “Лято в града”– целодневна градска лятна занималня за деца над 5 г. с много игри, творчески работилници, истории за животни, пътешествия, изобретения и други занимания за малки любознайковци! Ще посещаваме музеи и забележителности, ще играем в парковете и ще ходим на басейн!
Ваканцията ни ще бъде още по-приключенска през август!