Над 5,80 е успехът на матурите на 4 клас в “Медиа”

Над 5,80 е средният успех от националното външно оценяване на четвъртокласниците от Образователен център „Медиа“. Отличниците споделят, че не са срещнали особени затруднения на изпитите и са много доволни от показаните резултати.

„Подготовката за „малките матури“ е целогодишна, като по-усилено работим през последните месеци преди оценяването. Наблягаме на тестовата система и с всеки ученик поотделно обсъждаме грешките и затрудненията. Гордеем се с постигнатите резултати, защото оценката не е само за учениците, но и за техните преподаватели“, споделя учителите, подготвящи четвъртокласниците в занималнята на „Медиа“.

В Образователен център „Медиа“ всяка година се подготвят десетки четвъртокласници. Подготовката за националното външно оценяване е част от учебните занимания в занималнята в центъра. Според екипа ни е от изключително значение учениците да могат да придобият не само знанията, необходими за доброто представяне на изпита, но и опита за явяване на важни тестове, което ще им помогне в бъдеще.