Деца от Медиа Ботев се включват в социален проект

Децата от два столични образователни центъра – ЯНИКА и МЕДИА, офис БОТЕВ, имаха прекрасно време заедно на 22.01.2016 г. Те сътвориха апликация на природна картина, под ръководството на Мони Илиева, актриса и аниматор, участник в Социален проект „Щъркелите“.

Домакините от ЯНИКА предоставиха гостоприемно пространство и възможност за нови приятелства и развихряне на творческото въображение. Всяко дете участва с нещо свое в общата картина – едно от тях нарисува, изряза и залепи небе, друго – езерце със златни рибки, трето – дърво с ябълки, които удивително приличат на сърца, четвърто постави усмивка на облачето. Слънцето спусна златни нишки от жълта прежда към цветята и зелените поляни, а светът стана по-топъл и по-светъл.

Срещата завърши със звуци на китара и популярните детски песнички.

Децата от Образователен център МЕДИА предложиха страхотни идеи за детски събития, с участието на децата от двата центъра, включително заедно да посетят детски спектакли, да се разходят в парка, да направят снимки и да ги публикуват в онлайн списание „Щъркел”, да отидат заедно на поход в планината и още много съвместни инициативи.

Толкова лесно децата станаха приятели! За времето, в което бяхме заедно, се наситихме на детски смях и видяхме с очите си съкровище, което не може да бъде сътворено с човешки ръце – това е съкровището на отворените едно към друго чисти детски сърца.

Вижте галерията със снимки ТУК