Богатството да имаш блог

Медиа не е просто образователен център, Медиа е одухотворено място, събиращо и даващо възможност за изява на хора с много таланти. В този дух на мисли се появи не само нашият нов сайт, но и нашата обогатена, все по-вдъхновяваща концепция: “Да бъдем екипът, който се явява в помощ на родителите!”, както и ги информира за най-новото и най-полезното. В тази връзка, искаме да се похвалим с нашата нова блог-секция. В нея всяка седмица ще публикуваме гордо успехите на нашите и ваши деца, ще споделяме любопитни факти за тях, ще ви информираме, и най-важното, ще ви забавляваме – защото в Медиа учим и работим с радост! А какъв по-добър начин да ви предадем тази емоция, от този – да пишем и споделяме за нещата, които ни правят радостни.

Блогът е нашият начин да ви информираме за напредъка на вашите деца, да споделим успехите им… Ние не просто планираме да намираме теми, а да ви казваме това, за което понякога не остава достатъчно време – как вашето дете постига успехи всекидневно, как ни вдъхновява, какво прави и постига, когато не е при нас?!

Блогът ни е също и нашият начин да общуваме с Вас, ето защо очакваме вашите идеи за теми, въпросите ви, както и обратна връзка от ваша страна. Четете и ни търсете!